Országok Németország - Ausztria - Hollandia - Svájc - Európa

Segédletek külföldi munkát keresőknek

KulfoldiMunka24 » Segédletek

A svájci magyarok élete teljesen más

Svájcot sokan a pontos órákkal, a finom csokoládékkal, illetve természetesen a bankokkal azonosítják, viszont nyilván sokkal többet tud nyújtani Európa szívében ez a kis ország, mint amit az emberek terjesztenek róla. Lássuk, milyen a svájci magyarok élete, milyen előnyei és hátrányai vannak, ha valaki itt tervez karriert építeni a jövőben.

Tovább olvasom

Hollandiai magyarok: jobban élnek, vagy máshogyan?

A hollandiai magyarokról igen kevés hírt találunk, holott ebben az országban is ugrásszerűen megnőtt a magyarok száma az elmúlt évtizedben, mert a megszokott Németország, Anglia és Ausztria mellett számos ember dönt úgy, hogy Hollandiában próbál jobb megélhetési körülményeket kialakítani magának és a családjának. Nézzük meg, mivel vonzza be ez a csodálatos ország a magyar munkavállalókat 2020-ban! Tartalomjegyzék Nyelvtudás Kényelmes és

Tovább olvasom

Ausztriai magyarok (hányan vannak, mennyit keresnek)

Kis hazánk továbbra is tehetetlen a rohamos mértékű kivándorlás ellen, hiszen a nyugati bérekkel, professzionális és hatékony munkakörnyezettel, fejlett juttatási rendszerekkel, illetve megbízhatóbb egészségügyi konstrukciókkal egyszerűen képtelen felvenni a harcot. Bármit is tesz az aktuális kormány, az adatok azt mutatják, hogy folyamatosan nő azoknak a száma, akik Ausztriában élnek már, vagy járnak át dolgozni naponta, hetente, havonta vagy szezonálisan. Ők az ausztriai magyarok.

Tovább olvasom

Németországi magyarok (hányan és hol élnek?)

Nem lehet nemet mondani a rengeteg kulturális lehetőségnek, a különféle karrier-építési opcióknak, illetve a nemzetközi szinten is elismert magas technológiai innovációkra épülő német gazdasági modellnek, hiszen itt egyaránt van lehetősége egy pályakezdőnek és egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkavállalónak is biztos és kényelmes megélhetést nyújtania magának és családjának is.

Tovább olvasom

Hírlevél feliratkozás

Milyen országra vonatkozóan szeretne állásokat és híreket kapni?*

Küldetésünk

A KülföldiMunka24.hu az egyetlen magyar, kizárólag külföldi munka hirdető portál. Célunk, hogy a külföldi állást keresőknek minél több állást és segítséget megjelenítsünk.

Partnerek

iranytu.de németországi magyarok